Apartamente Vitas Zaton (Zadar) - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Vitas sunt situate lângă plaja orașului Jaz, care se întinde de-a lungul întregii promenade din Zaton. Sunt dotate cu mobilier nou si modern. Zaton este locul potrivit pentru o vacanta de familie de neuitat. Plaje pentru cei mici cu golfuri mici, puțin adânc și jocuri nesfârșite pe nisip. Și pentru părțile mai vechi și adânci ale plajei, un loc pentru a face plajă sau a citi o carte bună la umbra unei umbrele. Plaja din Zaton are steag albastru, care este un premiu pentru curățenia și limpezimea mării. Pe plajă există umbrele și șezlonguri, precum și dușuri, iar de-a lungul plajei în sine există mai multe cafenele, restaurante și un parc pentru copii. Acest apartament cu vedere la mare și grădină oferă oaspeților WiFi gratuit. Apartamentul contine camere de familie. Toate unitățile de la acest complex de apartamente sunt dotate cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, bucătărie, zonă de luat masa și baie privată cu uscător de păr, duș și articole de toaletă gratuite. De asemenea, sunt disponibile mașină de spălat vase, cuptor și cuptor cu microunde.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Un avans se face dupa rezervare, 20% din suma, restul se achita cu 2 saptamani inainte de intrarea in cazare. Dacă rezervarea se face cu mai puțin de 2 săptămâni înainte de sosire, atunci se plătește întreaga sumă. Facturile și confirmările de rezervare sunt emise oaspeților.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Cu 2 săptămâni înainte de sosire, este posibil să obțineți o rambursare a avansului, după care nu se va returna avansul.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 1.2 km
  • Restaurant: 20 m
  • Farmacie: 1 km
  • Staţie de gaz: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Extra oferta
Oaspeții noștri primesc produse cosmetice, cafea și ceai.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vitas
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Petra Bartoluci
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Vitas listare a fost vizualizat de 641 ori de la 27.08.2024.