Apartament Brazzo City Tour SuiteZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Această cazare este aranjată astfel încât noi înșine să ne simțim bine și în siguranță în ea! Se află la doar zece minute de mers pe jos de centrul orașului, la doar 200 de metri de un mare centru sportiv. Acest lucru îl face potrivit pentru toți cei care doresc să rămână activi chiar și în vacanță. Marile centre comerciale Lidl și Kaufland sunt la câțiva pași. Apartamentul are tot ce ai nevoie pentru o vacanta relaxanta in frumoasa Zadar. Puteți uita de durerile de cap cauzate de căutarea unui loc de parcare într-un mediu urban precum Zadar; Apartamentul oferă parcare privată la doar trei metri de fereastra dvs., astfel încât veți avea mereu un ochi pe animalul dvs. de tablă. Relaxați-vă într-un spațiu confortabil, faceți o plimbare în oraș sau faceți sport pe unul dintre numeroasele terenuri de sport ale Centrului Višnjik, la care puteți ajunge într-un minut. Fugi din apartament, obosește-te pe pista modernă și fugi la duș în apartamentul tău! Bun venit la Zadar!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans de 30% din suma totală. Restul se plătește în numerar la sosirea la apartament. Pentru cei pentru care plățile în numerar aparțin trecutului, puteți, desigur, să plătiți întreaga sumă direct în cont.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul este rambursat în cont dacă este anulat cu o lună înainte de călătorie.
Distante
  • Mare: 1.6 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 400 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Brazzo City Tour Suite
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Braco Hrvoje Ljubičić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Născut și crescut în Nin, sunt de profesie comunicator turistic. Pe lângă croată, vorbesc germană și engleză! Din toată inima, vreau să fiu gazda dumneavoastră și să vă fiu la dispoziție în timpul vacanței de vis.

Apartament Brazzo City Tour Suite listare a fost vizualizat de 1463 ori de la 28.07.2024.