Apartamente Number OneVir - Insule croate

preț de la LEI 1.606 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele noastre Vir sunt situate într-o locație excepțională, la doar câțiva pași de o plajă frumoasă, care oferă o vacanță liniștită și relaxantă la Marea Adriatică. Arhitectura modernă a clădirii oferă o vedere frumoasă a împrejurimilor și a mării și oferă un sentiment de conexiune cu natura. Fiecare dintre apartamentele noastre de pe insula Vir este spațioasă și decorată elegant, cu accent pe confort și estetică. Apartamentele noastre Otok Vir au o bucătărie complet utilată, care vă permite să vă pregătiți propriile mese dacă doriți să explorați posibilitățile culinare locale. Dormitoarele sunt spațioase și confortabile, dotate cu paturi și lenjerie de pat de calitate pentru a asigura un somn odihnitor după o zi lungă de explorare a insulei. O baie modernă cu duș vă permite să vă împrospătați după o zi însorită la plajă. De asemenea, sunt dotate cu aer condiționat, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, filtru de cafea, TV cu ecran plat, acces la internet wireless și loc de parcare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La noi, este posibilă plata cu cardul și numerar. La efectuarea rezervării este necesară o plată în avans de 30%. Check-in: 14:00 - 20:00 Check-out: 8:00 - 10:00
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Nu se rambursează avansul la anularea rezervării.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de autobuz: 900 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Punctul culminant al apartamentelor noastre Queen Suite de pe insula Vir este cu siguranță jacuzzi-ul situat pe terasa privată spațioasă. Această cadă cu hidromasaj vă oferă relaxare și răsfăț complet, deoarece vă puteți bucura de un masaj în apă caldă cu vedere la priveliștea frumoasă a mării sau a peisajului din jur. Stațiunea are o recepție unde personalul este disponibil 24 de ore pe zi pentru toate întrebările și ajutorul de care aveți nevoie. Pot rezerva excursii cu barca la insulele și parcuri din apropiere, pot închiria vehicule de aventură și bărci și pot recomanda cele mai bune restaurante din zonă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Number One
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Patricija Geč
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Apartamente Number One listare a fost vizualizat de 1959 ori de la 19.06.2024.