Apartamente BonićVir - Insule croate

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente moderne si amenajate functional cu toate aparatele necesare pentru o vacanta perfecta in familie aer conditionat, masini de spalat, WIFI... Casa cu 2 apartamente separate este situata intr-o oaza de verdeata cu gradina unde copiii se pot juca la umbra naturala; nu sunt pe plajă, iar dvs. este disponibil și un loc pentru un grătar. Fiecare apartament este compus din două dormitoare, un living și o baie spațioasă. Fiecare apartament are parcare proprie. Ne aflăm într-o zonă liniștită a insulei Vir, la 3 minute de mers pe jos de plajă. În apropiere se află un supermarket, o brutărie, un magazin alimentar. Centrul orașului Vira este la 3 km, așa că veți avea nevoie de o mașină pentru a ajunge acolo. Seara, când soarele și căldura se potolesc, cetar Vira vă oferă o mulțime de distracție bună pentru cei mici, dar și pentru cei în vârstă care vor să se distreze și să danseze. Dacă vrei totuși să vizitezi puțin mai mult decât Vir, frumosul oraș NIN se află la aproximativ 10 km distanță, iar unul dintre cele mai frumoase orașe, ZADAR, se află la aproximativ 20 km. Prin urmare, rezervă-ți cazarea și bucură-te de o zonă plină de culoare și frumos concediu de odihna.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Efectuați rezervarea prin contactul specificat, viber, whatsApp. Suma plății în avans este de 100€, care reprezintă și confirmarea rezervării. Ora de sosire este după ora 14, iar ora de plecare este la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
In cazul anularii rezervarii, nu rambursam avansul.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Casino: 800 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
O băutură de bun venit și un mic cadou vă vor aștepta la noi la noi, care vă vor aminti de frumoasele zile de vară petrecute pe insula Vir.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Bonić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vinica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2024
Excelent

Apartamentul in sine ofera tot ce ai nevoie, aer conditionat, bucatarie, masina de spalat vase si spalatorie.... Apartamentul este ordonat, curat si chiar mai frumos personal decat in poze. Am fost acolo deja de 2 ori, în partea de jos și de sus, ambele sunt perfecte Proprietarii sunt întotdeauna prietenoși și gata să vorbească. Pentru a recomanda

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ljubljana , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, August 2024
Oaspeți mulțumiți

Apartament foarte frumos, curat și modern, într-o locație bună. Proprietarii sunt amabili si primitori! Toate recomandările.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Karlovac, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2024
5/5

Apartament frumos, utilat si curat. Proprietari primitori și amabili. Locația apartamentului este excelentă, plaja este foarte aproape. Toate recomandările.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Anela Bonić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Bonić listare a fost vizualizat de 3097 ori de la 12.06.2024.