Apartament BebaVir - Insule croate

preț de la LEI 1.613 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Foarte bine 4/5
Descriere detaliata

Apartamentul nostru confortabil este situat la doar 70 de metri de plajă și oferă tot ce aveți nevoie pentru un sejur relaxant. Apartamentul este situat intr-o parte linistita si idilica a insulei, inconjurata de natura frumoasa care invita la odihna si relaxare. Apartamentul este frumos amenajat, curat si bine intretinut. Este ideal pentru oaspeții care doresc să petreacă un timp plăcut și să exploreze insula și împrejurimile ei. Parcarea gratuită este disponibilă în fața apartamentului, iar plaja și restaurantele sunt în apropiere.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans de 30% din prețul total de închiriere (transfer bancar). Suma rămasă trebuie plătită înainte de sosire prin transfer bancar sau, alternativ, în numerar la sosire și este necesară pentru ridicarea cheilor. Check-in de la 14°° & Check-out este 10°°. Vă rugăm să ne informați în timp util dacă intenționați să sosiți mai târziu.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Nu există rambursări în caz de neprezentare sau de plecare anticipată.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Aeroport: 400 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În apartament sunt disponibile prosoape și lenjerie de pat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Beba
Comentarii
Foarte bine 4/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Karlsruhe, Germania
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2022
Perfect !!!

Am fost acolo de două ori acum și găsim acest apartament de vacanță ideal pentru 2 persoane! Proprietarul este foarte prietenos și a fost întotdeauna de ajutor. De asemenea, a putut să ne dea unul sau două sfaturi pentru lucruri de făcut. Apartamentul este foarte curat și bine echipat pentru nevoile noastre și este aproape pe plajă. Micul dejun pe micul balcon a fost pur și simplu magic. Din apartament puteți ajunge rapid cu mașina la multe atracții și plaje. Mergând pe plajă pentru a lua un sandviș - cine poate face asta? E posibil acolo.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Daniela,

Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele voastre frumoase! Sunt foarte încântat că ți-a plăcut șederea la noi și că apartamentul de vacanță a fost la înălțimea așteptărilor tale. Mă bucur să aud că sfaturile mele au fost utile și că ți-a plăcut atât de mult să fii aproape de plajă. Cu stima, Mirjana

Mirjana Buterin
Vorbește:
Croată, Germană,
Apartament Beba listare a fost vizualizat de 330 ori de la 01.07.2024.