Apartamente KunjašićTrstenik - Dubrovnik

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Descriere detaliata

Apartments Kunjasic se află în Trstenik, la câțiva pași de plaja Trstenik și la 500 de metri de plaja Iza Mula, și oferă WiFi gratuit, aer condiționat și acces la o grădină cu terasă. Apartamentul include un balcon, o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o bucătărie complet utilată, cu frigider și plită, și o baie privată cu duș.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check in de la ora 14.00, check-out pana la ora 10. La efectuarea unei rezervari se solicita un avans (nerambursabil) in valoare de doua nopti in contul bancar In orice caz de anulare, avansul nu se restituie
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avans nerambursabil
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 400 m
  • Oficiu poştal: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
În cadrul facilității, oaspeții pot folosi echipamente de grătar, iar în vecinătatea apartamentului Kunjasic, vă puteți bucura de drumeții și pescuit. Unitatea este situată la 600 de metri de plaja Škamp și la 2,5 km de plaja Vodice. Apartments Kunjasic se află la 82 km de cel mai apropiat aeroport internațional din Mostar. Este posibil să aranjați transportul de la/la aeroport la un cost suplimentar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kunjašić
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ivana Kunjašić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Sunt un lucrător al ospitalității în Dubrovnik! Îmi place să călătoresc, să ascult muzică, să fac plimbări de seară și pur și simplu să mă relaxez lângă mare. Părinții mei locuiesc acolo - sunt amabili, iar mama are cea mai bună bucătărie din pește! :) Aveți un centru de scufundări în apropiere vara, precum și posibilitatea de a practica sporturi nautice! Există, de asemenea, un munte frumos, precum și plaje minunate.

Apartamente Kunjašić listare a fost vizualizat de 85 ori de la 18.10.2024.