Apartamente MontanaTrpanj - Dubrovnik

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bine ați venit la vila noastră, situată în mijlocul frumuseții pașnice a naturii și situată chiar deasupra mării strălucitoare, lângă plaje. Vila Montana ofera o experienta extraordinara intr-un peisaj frumos si o atmosfera relaxanta. Aplicația studio de la primul etaj este unică, datorită îmbinării decorului modern cu piatra autohtonă, pe două nivele, cu vedere la mare deschisă și o terasă spațioasă. Ideal pentru cupluri. Apartamentul de la etajul al doilea este format din 2 dormitoare, o baie, o bucătărie și living modern și o terasă privată. Potrivit pentru 4 persoane. La etajul trei sunt 2 apartamente. care sunt inchiriate impreuna Primul cu balcoane si o priveliste minunata se intinde pe 90 m2 si poate gazdui confortabil 8 persoane. Este compus dintr-un living, trei dormitoare (3+3+2), două băi și o bucătărie modernă bine utilată. Al doilea apartament pentru 4 persoane este format din doua camere, doua bai, o bucatarie moderna si un living. De pe terasa spațioasă, vi se va oferi o priveliște incredibilă asupra panoramei încântătoare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
- Cazarea de la etajul al treilea este conceputa pentru un grup, este potrivita pentru familii si ofera intimitate completa Nu este destinata petrecerilor si respectam regulile casei si alti oaspeti - Pretul este exprimat in suma totala pentru ambele apartamente. . - se acorda o atentie deosebita curatenii si dezinfectarii spatiului. Rezervarea se confirma prin plata a 25% din suma totala - Pentru un sejur de 14 zile, reducerea este de 5% din pretul total. - Partea rămasă din prețul sejurului se plătește la sosire (suma totală a prețului sejurului minus plata în avans) în numerar sau înainte de sosirea în contul bancar - Prețul include costurile utilităților curente, întreținere, taxe, caiac și lenjerie de pat și prosoape. - depozitul de garanție este de 300 euro, se aplică doar pentru cazarea de la etajul al treilea și se returnează la plecare - Ora sosirii este de la ora 15:00 și plecarea până la ora 10:00 - animalele sunt la cerere
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans pentru confirmarea rezervării este de 25% din suma totală. Dacă rezervarea trebuie să fie anulată de către oaspete, proprietarul va publica din nou perioada specificată și o va scoate la vânzare. Când perioada solicitată este rerezervată, plata în avans minus comisionul de tranzacție va fi rambursată integral.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 20 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 9 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Unul dintre punctele de atracție ale unității noastre este terasa spațioasă unde vă puteți bucura de sunetele valurilor, de briza mării și de parfumurile plantelor de coastă. Indiferent dacă vă bucurați de cafeaua de dimineață, luați masa cu prietenii sau pur și simplu vă răsfățați cu serile liniștite, terasele noastre oferă o atmosferă incredibil de relaxantă. Oaspeții cazați la etajul trei pot folosi un garaj de 55 m2, potrivit pentru parcare, și un caiac pentru 2+1 persoane. Serviciul este inclus in pret. Pentru apartamentele de la etajele I si II exista parcare pe sosea, si posibilitate de parcare in parcarea cu plata din apropiere. Proprietarul suportă costul parcării. Trpanj este ideal pentru relaxare pe promenade lungi de-a lungul mării și pentru a descoperi atracțiile din partea veche a orașului, un excelent punct de plecare pentru excursii de o zi la Korčula, Dubrovnik, Mljet sau plajele din Divna și Dube. Centrul orașului cu magazine. restaurante, bancomatele sunt la doar câteva minute de mers pe jos.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Montana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2024
Recomandări sincere pentru un sejur la Villa Montana

Am stat in acest apartament in perioada 16 - 19 august si nu avem nici cea mai mica reclamatie. Vila este situata intr-un loc frumos, aproape de mare. Apartamentul este frumos mobilat, ordonat, cu tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil. Gazda este amabila si placuta. Vom fi bucuroși să venim din nou.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Stela Vucic Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

„Sărbătorile nu sunt pace, ci impresii. ”- Minchenkov A. Bine ai venit!

Apartamente Montana listare a fost vizualizat de 25611 ori de la 05.05.2014.