Apartamente Three OlivesTribunj - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 2.721 pe noapte
Descriere detaliata

Facilitatea Three Olives este o clădire nouă și își deschide porțile oaspeților pentru prima dată din vara anului 2024. În curtea clădirii se află trei măslini bătrâni, lemn atât de tipic pentru coasta și insulele croate, din ale căror fructe se obține ulei de cea mai bună calitate, numit adesea „aur lichid”. Numele Trei Măsline sugerează un mediu de pace, liniște și abundență. Apartamentele din unitate sunt unice, moderne și complet echipate funcțional pentru a vă face să vă simțiți confortabil, la fel ca în propria casă! Facilitatea este pozitionata excelent; se afla la 150m de mare si la 200m de centrul orasului. Nu există drumuri majore sau facilități de afaceri în imediata apropiere, astfel încât oaspeții sunt asigurați de liniște în timpul zilei și al nopții. Pe scurt, totul este pregătit pentru vacanța ta completă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avans 20% Plata restului sumei la sosire. Check-in se face de la ora 15:00 Check-out se face până la ora 10:00. Fumatul nu este permis în apartamente.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea este posibilă cu 14 zile înainte de sosire
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Tribunj vă va cuceri imediat prin farmecul său deosebit de mic sat de pescari care oferă unei familii tot ce are nevoie pentru o vacanță de vară de calitate și împlinită. Mare limpede de cea mai înaltă calitate, populație locală plăcută, plaje fine, combinația optimă de liniște și atmosfera dalmată curată a nopților muzicale de vară cu o ofertă de mâncare tradițională excelentă și vin local de cea mai bună calitate. Locul este cunoscut pentru podul său de piatră care leagă partea de coastă a locului cu nucleul istoric al peninsulei. Este cunoscută pe scară largă pentru frumoasa sa mare limpede, plajele incredibile și pădurile de pini chiar lângă mare, unde orientarea spre sud a locului oferă posibilitatea de a profita din plin de zilele lungi însorite. Răsăriri de soare de neuitat și apusuri frumoase fac din Tribunj o destinație ideală pentru odihnă și relaxare în atmosfera mediteraneană a Dalmației croate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Three Olives
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ante Ćorić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Three Olives listare a fost vizualizat de 2879 ori de la 15.06.2024.