Casa mobila OliveShadeSveti Petar na Moru - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.354 pe noapte
Descriere detaliata

Casă mobilă 24 m2 + terasa de 40 m2 (24 m2 acoperită) + zonă privată de plajă într-o tabără mică și liniștită. Până la 5 persoane. Două dormitoare (pat dublu mare și pat supraetajat) + pat suplimentar, cabină de duș, toaletă, uscător de păr, hârtie igienică, lenjerie de pat, ustensile de bucătărie, frigider, ceainic, cuptor cu microunde, mini cuptor electric, grătar electric, sufragerie în aer liber, în aer liber bucatarie cu chiuveta si aragaz pe gaz, dulap, mobilier de relaxare, sezlonguri si zona de plaja langa casa, SAT TV (850 de programe), Wi-Fi gratuit, aer conditionat. Notă: prosoapele și prosoapele de ceai nu sunt incluse.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check in: 15:00 – 20:00 (la recepția taberei sau prin seiful pentru chei situat pe casa mobilă - veți primi codul seifului prin mesaj SMS în ziua sosirii) Check out: până la 10 dimineata. Rezervari si informatii la telefon: 091 5454803 Nota: prosoape si prosoape nu sunt oferite. Nu ezitați să sunați la 091 5454803 pentru o comunicare mai rapidă sau să trimiteți un e-mail la zlatko.puskadija@fazos.hr Modalitate de plată: cu cel puțin 30 de zile înainte de sosirea în cont sau conform acordului
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
rambursarea plății în avans nu este posibilă cu 30 de zile înainte de data planificată a sosirii
Distante
  • Mare: 60 m
  • Plajă: 60 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 1.5 km
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 5 km
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Aeroport: 15 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
cadou de bun venit. Aproape de Zadar, Biograd na moru și de toate facilitățile pe care le puteți găsi în zonă. Tabăra este situată sub autostradă, așa că mersul la plajă este rapid și ușor, în timp ce toate facilitățile necesare se află la 10-20 km.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila OliveShade
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zlatko Puškadija
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

căsătorit, tată a unei fiice. Lucrez ca profesor universitar la Universitatea JJ Strosmayer din Osijek la Facultatea de Științe Agrobiotehnice, la Departamentul de Apicultură și Zoologie unde predau module de apicultura. Sunt apicultor și apicultor cu vreo cincizeci de stupi în zona Baranja. Vă dorim o primire călduroasă și o vacanță plăcută în casa mobilă OliveShade.

Casa mobila OliveShade listare a fost vizualizat de 603 ori de la 13.06.2024.