Apartamente MašaSveti Filip i Jakov - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Când închiriezi apartamentele noastre, cumperi liniște, liniște și senzația unei adevărate vacanțe! Apartamentele sunt noi-nouțe și dotate modern, cu tot ce aveți nevoie pentru o vacanță plăcută. Unitățile 1 și 2 au vedere la mare, Wi-Fi, Netflix, HBO Max, aer condiționat, parcare gratuită, mașină de spălat, bucătărie cu toate electrocasnicele necesare, curte, masă SUP și grătar. Plaja este la doar 3 minute de mers pe jos, iar centrul orașului este la 5 minute. Oferim si ingrijire 2 ore pe zi, cu acord prealabil, pentru ca parintii sa se odihneasca binemeritat. Suntem profesori, ceea ce garantează siguranța și îngrijirea de calitate pentru copiii dumneavoastră. Împrejurimile St. Filipa i Jakov este potrivită pentru excursii. Este situat între două orașe frumoase, Zadar și Biograd na Moru, și în apropierea mai multor locuri de picnic, parcuri naționale, parcuri naturale, plaje frumoase, lacuri și râuri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a rezerva cazare la noi, trebuie să trimiteți o întrebare, astfel încât să putem conveni asupra datei. După aceea, plătiți un avans în valoare de 100e și vă vom confirma rezervarea. Ora ideală de sosire este 14:00, iar plecarea este 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă anulați cazarea, avansul nu se returnează.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 1 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Vă oferim băuturi și mâncare de bun venit care sunt incluse în preț, posibilitatea de a organiza excursii, închiriere bărci, îngrijire copii, precum și reducere și băutură de bun venit în anumite restaurante din apropierea apartamentului.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Maša
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Kalisz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră+2, Iulie 2023
Vacanta minunata!!!!Casa minunata

Am petrecut o cazare minunată de vacanță aici, grozav foarte, curat, atmosferă atmosferică, loc de parcare privat Pentru micul dejun de dimineață cu vedere la mare, câinele avea unde să fugă. Doamna proprietară este foarte drăguță și de ajutor în diverse chestiuni. Un oraș foarte drăguț cu climă proprie aproape de orașele mari care pot fi vizitate.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Belinda Ristic
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Maša listare a fost vizualizat de 3842 ori de la 21.07.2023.