Apartamente Villa Tiha Sea BeachKrk Šilo - Insule croate

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Descriere detaliata

Apartments Villa Tiha Sea Beach sunt situate la câțiva pași de plaja Lokvišća și oferă camere cu aer condiționat și baie privată în Šil. Această proprietate de pe malul mării oferă acces la un balcon, parcare privată gratuită și WiFi gratuit. Apartamentul oferă oaspeților o terasă, vedere la mare, o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o bucătărie complet utilată, cu un cuptor și un cuptor cu microunde, și o baie privată cu bideu și uscător de păr. De asemenea, sunt disponibile prăjitor de pâine, frigider și plită, precum și fierbător. În complexul de apartamente, unitățile au lenjerie de pat și prosoape. Oaspeții apartamentului se vor putea bucura de activități în Šilo și în împrejurimi, cum ar fi drumeții, în imediata apropiere se află clubul de scufundări Neptun. Oaspeții de la Villa Tiha Sea Beach Apartments se pot bucura de snorkeling și ciclism în apropiere. Traseul Camino Krk trece, de asemenea, lângă Šilo Plaža Tiha este la 400 de metri de proprietate, iar portul de agrement Punat este la 21 km. Cel mai apropiat aeroport este Rijeka, situat la 21 km de apartamentul Villa Tiha Sea beach.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in-ul la apartament se face de la ora 15, dar dacă sunteți gata, poate fi mai devreme. In mijlocul casei se afla o plaja, o curte mare, asa ca ai unde sa vorbesti pana se amenajeaza apartamentul, si ai si o parcare privata. Check-out este până la ora 10. Rezervările sunt directe și comunicăm prin e-mail sau telefon, whatsup, viber. Confirmare rezervare doar prin e-mail. Plata în avans pentru rezervare este de 20% din prețul cazării și include suma totală.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea este posibilă cu 30 de zile înainte de sosire. Din motive întemeiate și acord verbal, anularea este posibilă chiar și într-o perioadă mai mică de 30 de zile.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Aeroport: 20 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Este posibil să aranjați o excursie de o zi cu barca Mary Fisher 725. De asemenea, este posibil să închiriați o placă SUP. În apropierea unității există un club de scufundări unde puteți aranja cu ușurință excursii de scufundări cu închirierea tuturor echipamentelor necesare. O barcă-taxi leagă Šilo și Crikvenica foarte des în fiecare zi, astfel încât să puteți accesa și orașul turistic, care are mult mai mult conținut și divertisment, iar în Šilo vă puteți bucura de propria pace în apartament.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Tiha Sea Beach
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zoran Delić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Zoran și ajut să închiriez o casă de familie. De mulți ani, găzduim și oferim un sejur plăcut oamenilor dragi care au decis să-și petreacă vacanța alături de noi. Suntem foarte activi în sport și în toate activitățile legate de mare și natură și vă putem ajuta cu sfaturi despre cum să profitați la maximum și să vă planificați vacanța.

Apartamente Villa Tiha Sea Beach listare a fost vizualizat de 1781 ori de la 21.08.2024.