Apartamente RenataSesvete - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Bine ați venit în apartamentul nostru fermecător și spațios de 65 m², situat în cartierul liniștit Dubec, Sesvete! La doar 400 de metri de stația principală de autobuz și tramvai, este locul perfect pentru vacanță sau sejur de afaceri. Bucurați-vă de un living luminos cu o sufragerie pentru 4 persoane, o bucătărie complet utilată (aragaz, frigider) și un dormitor confortabil cu un pat (160x200 cm) și o saltea premium și perne de calitate. Relaxați-vă pe balcon cu cafeaua de dimineață sau în baia cu o cadă. Apartamentul este dotat cu aer condiționat, Wi-Fi gratuit și securitate 24/7 datorită camerei Reolink. Doar o plimbare de 3 minute te desparte de magazin și piață. Trg ban Jelačić este la 35-45 de minute cu tramvaiul, Maksimir la 20-30 de minute cu mașina și Jarun la doar 25 de minute. Sesvete este conectat ideal prin autostrăzi: A3 (7 km), A4 (10 km) și A1 care duce la Marea Adriatică. Descoperiți combinația perfectă de pace, confort și conexiuni excelente cu toată Croația și Europa.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Suma integrală a rezervării este plătită în contul de giro. În „Descriere” vă rugăm să scrieți „cut 65m2” și data (de la-la IBAN pentru plată: HR8224020063101197580 Ora sosirii: de la 15.00 Ora plecării: până la 10.00 Vă rugăm să respectați ora de sosire și de plecare din cauza orei necesare pt. curățare, dezinfecție și pregătire Înregistrarea tuturor oaspeților în sistemul eVisitor se face conform prevederilor Oficiului de Turism din Zagreb, iar fiecare oaspete este obligat să completeze formularul de check-in sau să-mi trimită o fotografie cu ambele părți ale cărții de identitate. .
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Până la 5 zile înainte de rezervare se rambursează întreaga sumă, cu 5 zile înainte de rezervare, nu este posibilă rambursarea.
Distante
  • Centru: 9 km
  • Alimentara: 100 m
  • Doctor: 50 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 3 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 8 km
  • Gară: 9 km
  • Aeroport: 150 km
  • Casino: 800 m
Extra oferta
Cadou de bun venit pentru oaspetii nostri: Suc, Nesscafee, ceai, batoane, banana, gel de dus 50ml, sampon de par 50ml, balsam de par 50ml. Apartamentul are lenjerie de pat curată, prosoape și uscător de păr.
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Renata Jerinić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Salut! Cu mulți ani de experiență în bijuterii de lux, știu cât de important este serviciul de top. Sunt pasionat de fiecare detaliu pentru a asigura o experiență unică în Zagreb. Am grijă deosebită de oaspeții care vin pentru tratamente medicale, oferindu-le un sejur confortabil și relaxant

Apartamente Renata listare a fost vizualizat de 503 ori de la 15.09.2024.