Apartamente BarunSeline - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.353 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele noastre Barun sunt situate in orasul Seline intr-o casa cu un total de 4 unitati, pe un teren mare cu loc de parcare propriu. Casa a fost renovata anul acesta, iar apartamentele au fost complet renovate dupa noul standard si proaspat mobilate si utilate dupa gust modern. Fiecare apartament are o terasă mare însorită (16m²), apartamentul superior cu vedere parțială la mare. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și oferă internet gratuit. Frumoasa plajă de nisip este la 150 m. Oportunitățile de cumpărături și ieșirile la restaurante sunt la aproximativ 200 de metri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avansul este de 25% din prețul total și se plătește la rezervarea cazării, restul se plătește în numerar la sosire. Check-in după ora 14:00, check-out până la ora 10:00 Taxa de rezidenta este inclusa in pret. Curățenia apartamentului se taxează cu 30 EUR.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă oaspetele anulează rezervarea cu până la 15 zile înainte de data de check-in, avansul este returnat integral. Dacă oaspetele anulează cu 15 zile înainte de data de check-in, păstrăm depozitul în întregime.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 2 km
  • Banca: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Barun
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
DUGA RESA, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, August 2024
Recomandări calde pentru cazare

Apartamentul este ordonat, placut de cazat si mobilat modern. Locația este grozavă, practic nu este nevoie de o mașină, este aproape de plaje, magazine, restaurante, tot ce ai nevoie. Gazdele sunt extrem de amabile si grijulii. Vă putem oferi recomandări calde pentru cazare în acest apartament pentru o vacanță plăcută de familie într-un mediu liniștit și confortabil. De asemenea, este potrivit pentru o vacanță activă, deoarece se află lângă parcul național Paklenica.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivka Barun
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit la apartamentele noastre Barun. Așteptăm cu nerăbdare rezervarea dvs. pentru a vă putea oferi o vacanță plăcută în Uganda în noile noastre apartamente. Vom face tot posibilul pentru a vă face șederea cât mai plăcută, astfel încât să doriți să reveniți în apartamentele noastre.

Apartamente Barun listare a fost vizualizat de 1911 ori de la 12.07.2024.