Apartamente Korina i NikaSelce - Kvarner

preț de la LEI 1.731 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente nou construite în centrul orașului Selc, un oraș mic și pitoresc de pe coasta Mării Adriatice, foarte aproape de Crikvenica. Apartamentele sunt situate la parterul superior si la primul etaj al casei, sunt spatioase si aerisite, si constau din doua dormitoare, baie, hol, bucatarie "open space", sufragerie si living, si un balcon. Au o vedere minunată la mare și plajă. Apartamentele sunt situate la 2 minute de mers pe jos de centrul orasului, magazine, promenada, plaja, restaurante si cafenele. Parcarea se afla in curtea casei. Aerul condiționat și wi-fi precum și parcarea sunt incluse în prețul cazării. Pretul include taxa turistica (de rezidenta) si curatenie in apartament. Animalele de companie nu sunt permise.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea unui apartament se face un avans (avans) in valoare de 30% din pretul total al cazarii. Suma rămasă din prețul de cazare se plătește direct în casă, exclusiv în numerar la sosire și check-in. În caz de anulare, nu rambursăm avansul. Prețurile afișate se referă la cazare pentru 3 sau mai multe nopți. Pentru un sejur mai scurt de 3 nopti, pretul combinatiei este majorat - cu 50% din pretul declarat pentru cazare de 2 nopti, sau 100% pentru 1 noapte in apartament. Ora preferată de sosire în apartament este după ora 14:00, iar ora de plecare este până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
În caz de anulare, nu rambursăm avansul.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 25 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 16 km
  • Port: 7 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Parcul Național: 150 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Selce este un loc care abunda in continuturi variate, mai ales vara cand se organizeaza numeroase evenimente - culturale, sportive, muzicale. La fiecare pas, poți simți pătrunderea tradiției și modernității, iar Selce se poate lăuda cu numeroase premii turistice – precum cel pentru cel mai bine organizat orășel de pe Marea Adriatică și Steagul Albastru pentru calitatea și curățenia mării.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Korina i Nika
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
POPOVAC, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2, Iulie 2024
Perfect

Totul perfect, de la gazde minunate, zâmbitoare și primitoare, aproape de tot, apartament grozav într-un loc frumos, pace, liniște și o vacanță perfectă. Il recomand tuturor, a fost grozav pentru noi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
💗

Dragii mei invitați! Va multumesc din suflet pentru comentariul minunat si ma bucur ca ati fost multumiti de tot ce s-a oferit. Cred că ne vom revedea; Ar fi o onoare! 🌞

Stuttgart, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2024
Ideal

Un apartament mare și frumos într-o zonă liniștită din Selc, care are tot ce aveți nevoie pentru o vacanță plăcută. Apartamentul este extrem de îngrijit și frumos echipat, canapelele și paturile sunt confortabile. Livingul este spatios si are o vedere minunata la mare. Plajele sunt grozave, iar pentru iubitorii de plimbare există o frumoasă promenadă de-a lungul mării până la Crikvenica. Recomandat tuturor celor care își doresc liniște și au de toate necesar în apropiere. Proprietarul apartamentului este primitoare și discretă, mereu la dispoziția dumneavoastră și face tot posibilul să-i facă pe oaspeți mulțumiți. Ne-am distrat minunat și vom fi bucuroși să venim din nou.

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
🤩

Mi-a făcut marea plăcere să vă găzduiesc; Cred că o impresie pozitivă va influența reunirea. Mulțumesc din suflet! 🥰

Subotica , Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2024
Perfect!

Nu mai căuta! Ideal și perfect, chiar și pentru noi cu un copil mic! Edita este o gazdă ideală care face un pas mai departe pentru a vă asigura că aveți o vacanță ideală! Locația și cazarea sunt perfecte! O clădire nouă, dotată elegant cu toate echipamentele necesare, la doar 100 de metri de centru, plajă, piață, restaurant... Parcare in curte cu supraveghere video!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
🌞

Mă bucur că ți-a plăcut și sper să ne reîntâlnesc; multumesc de la 💖!

Edita Starčević
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

M-am născut și am crescut în Selc, unde locuiesc și astăzi cu familia mea - soțul și cele două fiice. Iubesc vara, soarele și marea, plimbările lungi și o carte bună. Îmi place să gătesc și să râd! 🌞 Cred că te vei bucura de micul nostru paradis; bine ați venit, dragi oaspeți! 💖

Apartamente Korina i Nika listare a fost vizualizat de 6519 ori de la 06.06.2024.