Apartamente Kali Rogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Bine ați venit la unitatea noastră recent decorată, care oferă o vedere frumoasă la mare. Apartamentele sunt luxoase si in acelasi timp confortabile, ideale pentru o vacanta relaxanta. Facilitatea este situată la doar 30 de metri de prima plajă, în inima frumoasei Rogoznica. În apropiere există diverse plaje la care se poate ajunge pe jos, iar noi suntem înconjurați de plante autohtone dalmate care se adaugă atmosferei mediteraneene. La doar 10 minute de mers pe jos vă separă de centrul orașului Rogoznica, unde vă puteți bucura de gastronomia locală, magazine și atracții culturale. Apartamentele au o terasă spațioasă cu o vedere frumoasă la mare, ideală pentru relaxare și pentru a vă bucura de apusurile de soare. Locația oferă, de asemenea, o mână de oportunități pentru diverse activități precum alergare și ciclism, ideale pentru iubitorii unei vacanțe active. În plus, în imediata apropiere există două parcuri naționale - Parcul Național Kornati și Parcul Național Krka - care oferă o frumusețe naturală de neuitat și oportunități pentru excursii de aventură. Facilitatea noastră este alegerea perfectă pentru cei care caută cazare liniștită, dar luxoasă, cu acces ușor la toate facilitățile. Profita de oportunitatea unei vacante de vis cu apusuri de soare de neuitat si bucurandu-te de toate farmecele pe care le are de oferit Marea Adriatica.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Dupa rezervarea cazarii este necesara plata unui avans in valoare de doua nopti in termen de 24 de ore. Restul sumei se achita cu o zi inainte de plecare sau in timpul sejurului. Sosirea la apartament se face de la ora 15:00, iar plecarea se face până la ora 10:00 dimineața. Plata eventualelor daune se stabilește cu proprietarul la plecare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 28 km
  • Port: 1 km
  • Parcul Național: 350 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
- posibilitate de transport de la aeroport cu notificare prealabila - excursii cu barca si inchirieri ambarcatiuni (nu sunt incluse in pret) - se asigura un patut suplimentar, cu notificare prealabila
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kali
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Velika Gorica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5, August 2024
Apartament Kali

O săptămână petrecută într-un cartier liniștit și într-un mediu prietenos. Gazdele sunt excelente și mereu disponibile. Apartamentul are tot ce ai nevoie pentru a petrece zile placute cu familia la mare iar plaja este foarte aproape. Mulțumesc gazdelor pentru tot și vă recomand tuturor.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Raspunde

Doamnă Srbič, ne bucurăm foarte mult că v-a plăcut șederea dumneavoastră în apartamentul nostru! Dorim să subliniem că dumneavoastră și familia dumneavoastră sunteți cu siguranță oaspeți pe care să-i recomandați fiecărei gazde. Mulțumesc pentru cuvintele tale amabile. Comentariul dumneavoastră înseamnă foarte mult pentru noi și ne motivează să continuăm să încercăm să oferim cea mai bună experiență posibilă oaspeților noștri. Vă dorim toate cele bune și un salut cald!

Kali Apartments
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Kali listare a fost vizualizat de 2251 ori de la 28.07.2024.