Apartament Villa ValkanePula - Istria

preț de la LEI 2.228 pe noapte
Descriere detaliata

Un apartament confortabil, mobilat modest, cu terasă și grădină proprie, în cea mai frumoasă zonă rezidențială din Pula, la 150 de metri de frumoasa plajă Valkane. Un dormitor are un pat dublu pentru două persoane de 190 x 160. Al doilea dormitor are un pat dublu pentru două persoane de 200 x 140. În living sunt două paturi fiecare de 190 x 80. Proprietatea este înconjurată de o zonă amenajată. gradina cu multa verdeata. Apartament cu terasa la etajul doi de 130 m2 are 85 m2 suprafata de locuit si o terasa de 45 m2 si este mobilat pentru maxim 6 persoane. Apartamentul este racit si incalzit de o unitate principala de aer conditionat pentru intregul apartament. Parcarea pentru mașini este situată la câțiva metri de apartament într-o parcare publică gratuită care este întotdeauna disponibilă. Pisicile și broaștele țestoase trăiesc în grădină, așa că locul este mai potrivit pentru cei care iubesc animalele de companie și un loc de relaxare pentru copii și părinți. Fumatul nu este permis in apartament, doar pe terasa. Gardul terasei este protejat de plasa, iar intrarea pe terasa este dotata cu poarta pentru ca copiii mici sa fie in siguranta si sa se joace fara supravegherea dumneavoastra. Programele TV prin satelit sunt exclusiv „free to air” și sunt conectate la internet. Pe o rază de 50 până la 500 de metri veți găsi tot ce aveți nevoie: plaje frumoase și păduri de pini, restaurante, terenuri de tenis, fotbal și baschet, piscină municipală, centru comercial City Mall și cinema CineStar, închiriere de biciclete, bărci și canoe, cablu masina pentru schi nautic. Plaja, care se află la 150 de metri de apartament, are o lungime de 2 km și este formată din zone de plaje cu pietriș, plaje betonate și plaje din plăci de piatră naturală.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata întregii sume cu 23 de zile înainte de sosire. Vă rugăm să nu cereți o reducere. Aceste prețuri sunt cu 15% mai mici decât prețul de pe Booking.com Verificați pe Google sub „Villa Valkane” Check-in între orele 16.00 - 18.00 Check-out 06.00 - 10.00 VĂ RUGĂM SĂ TRIMITEȚI UN MESAJ NUMAI DE LA 8.00 AM LA 21.00 PE SMS, VIBER ȘI WHATSAPP PENTRU A AFLĂ PREȚURI EXACTE ȘI DATE GRATUITE. NICIODATĂ PRIN EMAIL. MULŢUMESC.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
In cazul anularii rezervarii inainte de 22 de zile de la sosire, plata se returneaza, redusa cu 20 euro pentru cheltuielile de plata. Dacă rezervarea este anulată în termen de 21 de zile de la sosire, banii nu sunt rambursați.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 5 km
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vă rugăm să sunați sau să trimiteți un SMS, Whatsapp sau Viber cu o oră înainte de a ajunge la apartament, astfel încât gazda să vă întâlnească și să deschidă apartamentul. Puteți plăti doar depozitul de daune de 300 de euro în numerar. Ora de la 10:00 la 16:00 este folosită pentru curățenie, așa că formalitățile de check-in se fac de la 16:00 la 18:00. Pentru fiecare animal de companie, sejurul se achita in valoare de o zecime din pretul total al sejurului platit in agentie. Plata se face in ziua sosirii in numerar. Toate tipurile de animale de companie care ar putea răni alte animale, de la ieșirea din apartament până la ieșirea din grădină, trebuie să aibă bot și lesă. Animalele de companie sunt permise pe paturi și canapele, dar trebuie să vă aduceți propriul pat pentru animalele de companie. Trebuie să specificați câte și ce fel de animale de companie veți aduce cu dvs. Animalele de companie pot sta și pe terasă. Terasa privată de 45m2 este dotată cu ușă, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă animalul dvs. de companie va rătăci pe scări sau în curte, ceea ce este strict interzis. ATENTIE: Apartamentul este inregistrat pentru max. 6 persoane. O persoană suplimentară nu va putea sta în apartament. Nu sunt permise petreceri.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Villa Valkane
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Villa Valkane
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartament Villa Valkane listare a fost vizualizat de 2064 ori de la 06.04.2024.