Apartamente HortenzijaPirovac - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente echipate modern, la 400 m de mare, cu o terasă mare. În fața casei este un grătar mare din piatră care poate fi folosit. Plaja Starine este la 10 minute de mers pe jos. Apartamentele sunt dotate cu tot ce are nevoie o familie. Orașul Zadar este la 49 km, Šibenik la 19 km și Vodice la 10 km. Aeroportul Zadar este la 50 km.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora sosirii la ora 14:00. Ora de plecare până la ora 10:00. Plata in numerar la sosire. Plata in avans 30% din pretul total.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul poate fi reportat în anul următor.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 400 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Port: 400 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Hortenzija
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Brüssel , Belgia
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, August 2024
Multumesc de 1000 de ori

Dragi prieteni, Am stat aici 2 saptamani si suntem incantati de simplitatea si caldura apartamentului, casei, orasului si minunatei gazde Tanja. Cuvintele nu erau necesare în comunicare, pentru că mereu zâmbitoarea și drăguța Tanja a căzut ușor în inimile noastre. Aș recomanda tuturor să experimenteze acest basm viu în timp ce se odihnesc în acest loc minunat. Curățenia, ospitalitatea, apropierea de mare și alte orașe ne-au convins să revenim aici. Doamnă Tanja, vă mulțumim din suflet pentru că ați avut onoarea de a vă cunoaște și de a fi oaspeții dumneavoastră. Ne pare rău dacă am uitat să scriem ceva aici, dar 5 stele nu sunt suficiente pentru o experiență atât de minunată.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, Iunie 2024
Vacanta asa cum ar trebui sa fie

Am fost intai incantati de parcarea din fata casei, la umbra. Apartamentul este spatios, bine dotat cu toate electrocasnicele esentiale (fierbător, prăjitor de pâine, aparat de cafea, tacâmuri și chiar și o mașină de spălat rufe) iar apartamentul a fost extrem de curat. Un frigider mare, cu până la trei sertare congelatoare, esențial pentru noi pentru înghețate și băuturi răcoritoare. Lângă terasa mare se află un copac care oferă umbră toată ziua, iar mierlele vin să cânte pe el și nu se aud deloc greieri enervant. Există suficient spațiu pentru a agăța toate prosoapele noastre. Plaja este la aproximativ 5 minute de mers pe jos, iar oleandri colorați au înflorit pe parcurs. așa că este o adevărată plăcere să le urmărești. Marea este curată, plaja nu este supraaglomerată, există mai multe cafenele de-a lungul coastei. Este la aproximativ 10 minute de mers pe jos până în centru, este plin de restaurante, multe cornet de înghețată. Proprietarul este extrem de amabil, discret și sperăm să ne reîntâlnim în extrasezon.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
SIBENIK, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2024
Pyrovac

Am stat in alt apartament cu copii. Parcare, terasa mare, camere frumoase, ingrijite si curate, gazda de ajutor si prietenoasa, plaja in apropiere. Foarte multumit pentru acest pret. Ne vedem anul viitor!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Tanja Franić-Vlahov Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză, Rusă,
Mai multe despre proprietar

Bună, oameni buni❤️. Ești binevenit la mine acasă. Câinii tăi sunt de asemenea bineveniți.

Apartamente Hortenzija listare a fost vizualizat de 7700 ori de la 19.07.2021.