Apartamente Tri FeralaPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Tri Ferala sunt situate în centrul orașului Pakoštan și oferă o oportunitate excelentă de a vă bucura de Pakoštan, cu terase cu vedere la faimosul restaurant Tri Ferala. Plaja Janice este la doar 300 de metri, în timp ce lacul Vrana, ideal pentru excursii în natură, este la mai puțin de 10 minute cu mașina. Dacă sunteți în căutarea unei locuințe care să îmbine confortul cu accesul atât la atracțiile culturale, cât și la cele naturale, aceste apartamente sunt alegerea ideală. Nu ratați ocazia de a rezerva această cazare unică - ideală pentru oricine dorește să exploreze farmecul orașului Pakoštan și împrejurimile sale.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării este necesară o plată în avans (suma depinde de durata șederii). Rambursările de plată în avans sunt posibile numai în cazul unor circumstanțe nefericite, cu condiția să oferiți dovada/certificatul pentru aceasta, iar prin plata avansului acceptați aceste condiții. Restul sumei se plătește în ziua sosirii. Check-in pentru cazare este posibil de la ora 15:00 / Check-out până la ora 09:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Farmacie: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Plaja Janice, cunoscută pentru apa sa cristalină și coasta cu pietriș, este ideală pentru plajă, înot și diverse sporturi nautice. În imediata apropiere se află numeroase restaurante, cafenele și magazine, îmbogățindu-vă și mai mult șederea. Cu noi puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru vacanța dvs.: putem organiza un transfer/transport la/de la aeroport, închiriere de mașini, închiriere de bărci, organizați excursii, cum ar fi o excursie cu barca la Kornati și Telašćica, tururi cu quad în jurul lacului Vrana, jumătate -excursie de o zi cu barca „vizionarea delfinilor” etc. (Articolele enumerate NU sunt incluse în prețul de închiriere, oferim o listă de prețuri a serviciilor la cerere) Solicităm oaspeților să trimită toate întrebările exclusiv prin formularul de contact.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tri Ferala
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Antonija Vulin
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă, Franceză,
Apartamente Tri Ferala listare a fost vizualizat de 5111 ori de la 13.05.2024.