Apartament ZlataPakoštane - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.969 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentul este situat intr-o zona linistita a orasului, la parterul unei case familiale nou construite. Este compus din doua dormitoare, o baie, o toaleta, o bucatarie si un living spatios. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat. (Fiecare dormitor are propriul aer condiționat) Wi-Fi gratuit, mașină de spălat și mașină de spălat vase sunt disponibile în apartament. În fața apartamentului există o terasă. Loc de parcare securizat in curte. Apartamentul se afla la 10 minute de mers pe jos de plaja, in centrul orasului este asigurata parcare gratuita.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sejurul minim este de 4 nopti. Intrarea în apartament se face după ora 15.00, iar check-outul se face până la ora 10.00. În ziua plecării, sunteți obligat să inspectați apartamentul împreună cu gazda și să compensați eventualele daune. Nu este permisă mutarea mobilierului existent. Animalele de companie nu au voie să stea în interiorul sau în afara unității. Taxa de turism este inclusa in pret. Nu este necesară plata în avans. Plata se face la sosire.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 700 m
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 500 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Zlata
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Bzenec, Cehia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2024
Apartament în Pakoštane...

Gazdele au fost drăguțe, primitoare și în același timp respectuoase cu intimitatea. Curățenia apartamentului la sosire a fost de la sine înțeles. Echipamentul apartamentului este de primă clasă, inclusiv o atenție plăcută sub formă de șapte sticle de vin. Bucătăria a fost complet utilată, inclusiv cafea, ceai, mirodenii, ulei etc. Repelent pentru țânțari în camere. Totul a fost exact așa cum ne așteptam. Nu ne-am bucurat prea mult de terasa din cauza temperaturilor ridicate exterioare. Aerul condiționat din toate camerele asigurau o temperatură plăcută. Sunt disponibile două toalete, ceea ce este deosebit de practic dimineața. Este doar păcat de distanța de la mare. Cu toate acestea, este disponibil un card de parcare pentru parcarea de pe plaja Pilatuša, unde am făcut naveta. Ne-a plăcut apartamentul și atitudinea gazdelor și vă putem recomanda un sejur aici.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din cehă - Arată versiunea originală
Zlata Maksan
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Zlata listare a fost vizualizat de 2799 ori de la 12.06.2024.