Apartamente i Sobe TustonjićNovi Vinodolski - Kvarner

preț de la LEI 741 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Unitatea este situată într-o zonă liniștită a orașului, la doar câteva minute de mers pe jos de centru și la zece minute de mers pe jos de plajă. Imobilul are doua camere duble si doua apartamente. Camerele sunt situate la primul etaj. Fiecare camera are baie proprie in interiorul camerei si balcon. Camerele sunt dotate cu pat dublu si aer conditionat. Oaspeții care decid să rezerve o cameră au opțiunea de a folosi bucătăria de vară, care este dotată cu aragaz, frigidere, ceainic și vasele alb-negru necesare. Wi-fi, aer condiționat, parcare și utilizarea bucătăriei de vară sunt incluse în preț. Utilizarea mașinii de spălat este taxată cu 40,00 HRK per spălare. Apartamentele au fost construite și decorate în 2020. Fiecare apartament dispune de parcare, terasa, aer conditionat, televizor cu Evo TV, wi-fi, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat, bucatarie dotata cu aragaz electric, hota, cuptor cu microunde, ceainic, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat si negru. și feluri de mâncare albe.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Oaspeții pot intra în unitatea de cazare după ora 14:00 sau prin aranjament. Plecarea este programată până la ora 10:00. Pentru a rezerva cazare, trebuie să plătiți un avans în sumă minimă de 100,00 EUR sau prin acord. Lista de preturi de pe pagina este informativa. Lista de prețuri inițială poate fi găsită în unitatea de cazare, iar plata pentru cazare se face în numerar în € conform listei de prețuri respective. Pentru datele care nu sunt în lista de prețuri de pe pagina de prețuri, vă rugăm să întrebați.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursăm avansul dacă anulați cu 30 de zile înainte de sosirea programată sau din motive cauzate de Covid-19, rambursăm banii pe prezentarea unui certificat medical despre Covid-19.
Distante
  • Mare: 500 m
  • Plajă: 600 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 500 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 600 m
  • Aeroport: 50 km
  • Port: 500 m
  • Activităţi sportive: 500 m
  • Casino: 600 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente i Sobe Tustonjić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, August 2024
Laudă

Foarte ordonat, curat, ai liniste si intimitate pe tot parcursul sejurului, iar daca ai nevoie de ceva in plus, totul se poate aranja. Gazde extrem de prietenoase, mediu placut si linistit in cartier. O adevarata vacanta de suflet, plajele cat si orasul sunt foarte frumoase, lauda!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Graz, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2024
Cazare minunata!!

Apartamentul este confortabil si curat. Parcare asigurata. Mediul este calm. Locația este aproape de plajă și de centrul orașului, așa că nici măcar nu ai nevoie de mașină. Gazdele sunt extrem de prietenoase și mereu la dispoziție. Vom fi bucuroși să revenim

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
SAMOBOR, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Cameră, Iunie 2024
Cazare in camera - excelenta!

Eu si iubitul meu ne-am hotarat sa mergem in weekend la mare, Novi Vinodolski a fost una dintre locatiile mai apropiate, avand in vedere ca stam doar sambata si duminica, cautam doar niste cazare in care sa petrecem noaptea. Această cameră este situată într-o casă mare, la 7 minute de mers pe jos de centru și la 15 minute de plajă (20 de minute până la plaja San Marino cu o insulă vizavi). Camera are aer condiționat excelent, deși este foarte confortabilă chiar și fără aer condiționat, un balcon mic cu o vedere frumoasă la mare și la oraș, o baie nici măcar mică, curățenia și prietenia sunt la nivel. In fata camerei se afla un frigider care se imparte cu vecinii, la parter este o bucatarie de vara cu tot ce ai nevoie (mai ales un ceainic), este umbra in parcare. Una peste alta, perfect pentru o noapte sau două. Matilda este o gazdă excelentă, gata cu indicații către fiecare loc și plajă și disponibilă oricând este nevoie. Singurul lucru este că orașul este plictisitor, plajele sunt cu pietre uriașe, încât cu greu poți intra în mare, dar există un parc mare excelent, cu umbră adâncă. Pe de altă parte, Crikvenica este aproape, deci este o opțiune mai bună pentru tineri seara.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Esma Tustonjić Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, suntem o familie care a fost implicată în turism de mai mulți ani, așa că am câștigat multă experiență și multe prietenii. Contactați-ne cu încredere! Așteptăm cu nerăbdare sosirea ta! Gazda ta Esma

Apartamente i Sobe Tustonjić listare a fost vizualizat de 44606 ori de la 28.05.2020.