Apartamente SilvanoMurter - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentele Silvano sunt situate într-o zonă liniștită a insulei Murter, pe strada Pod Raduč, cu o vedere frumoasă la Kornati. Facilitatea dispune de trei unitati de cazare, doua garsoniere 2+2 cu balcon si un apartament pentru doua persoane cu terasa. Fiecare apartament are propriul loc de parcare, WiFi, aer conditionat, TVSat si grill. Apartamentele sunt complet utilate. Posibilitatea folosirii unui depozit pentru biciclete sau sup boards.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervarea cazarii este necesara plata unui avans de 30% din suma totala. Prin plata unui avans, se înțelege că oaspetele este familiarizat cu Regulile Casei, pe care gazda le trimite împreună cu oferta de cazare. Animalele de companie sunt binevenite cu notificare prealabilă și cu un cost suplimentar unic de 30 EUR pentru curățenia finală. Se înțelege că la check-out oaspetele face curățenie în apartament și aruncă gunoiul. În caz contrar, se va percepe o taxă de curățenie de 50 EUR. CHECK IN de la 15:00 CHECK OUT până la 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Vă rugăm să rețineți că, în caz de anulare, avansul se returnează 100% cu până la o lună înainte de data sosirii, 50% între 30 și 15 zi de sosire, în timp ce în cazul anulării rezervării cu 15 zile sau mai puțin de la data sosirii. check-in planificat, depozitul nu este returnat.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 1.5 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții sunt întotdeauna întâmpinați de gazde cu o băutură de bun venit!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Silvano
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Silvano i Patrizia Ježina
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Apartamente Silvano listare a fost vizualizat de 1963 ori de la 08.08.2024.