Apartamente KlaudiaLošinj Mali Lošinj - Insule croate

preț de la LEI 1.432 pe noapte
Descriere detaliata

Bine ați venit la apartamentele noastre frumos echipate, situate într-o zonă liniștită din Mali Lošinj, în cea mai frumoasă parte a orașului, conform evaluărilor oaspeților, datorită frumuseții naturale, a mării curate și a proximității de toate facilitățile necesare. Apartamentele noastre oferă confort complet și sunt alegerea perfectă pentru familii și cupluri, deoarece oferă un echilibru armonios între intimitate și apropierea de toate facilitățile cheie. Sunt 3 apartamente la dispozitie. Terasele mari cu vedere la mare sunt perfecte pentru distracție și relaxare. Locația noastră este pur și simplu incomparabilă! Casa noastră este pe primul rând la mare, lângă Bojčić și Sv. Martin, cunoscut pentru plajele sale cu o mare limpede. Aceste golfuri oferă evadarea perfectă din stresul cotidian, permițându-vă să vă relaxați cu sunetul valurilor și mirosul de pini. Bucurați-vă de liniștea și liniștea oferită de această zonă. Veniți și experimentați magia orașului Mali Lošinj în apartamentele noastre. Vacanța dumneavoastră perfectă începe aici, iar noi, în calitate de gazde, vă vom oferi servicii de top și un confort impecabil.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea este valabilă și confirmată după primirea unui avans în cont, care reprezintă 30% din suma totală a sejurului planificat. Restul sumei pentru cazarea rezervata se achita la sosire in contul proprietarului sau in numerar (in functie de dorintele oaspetelui). Check-in: de la ora 14:00 Check-out; pana la ora 10:00 Taxa de turism este inclusa in pretul apartamentului. În cazul unui sejur mai scurt decât cel rezervat, se calculează prețul total al cazării pe toată perioada rezervată.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Pentru anularea rezervarii apartamentului cu pana la 45 de zile inainte de inceperea utilizarii serviciului de cazare in apartament se returneaza avansul. În cazul în care rezervarea este anulată cu mai puțin de 44 de zile înainte de începerea utilizării serviciului de cazare în apartament, avansul nu se restituie.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 1 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 1.5 km
  • Port: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Aveti la dispozitie 3 apartamente mobilate. Apartamentul 1 pentru patru persoane este situat la parter, apartamentul 2 pentru 4 persoane este situat la etajul doi, la fel și apartamentul 3 pentru 2 persoane. Beneficii suplimentare sunt incluse în prețul apartamentului: copii până la 3 ani gratuit, parcare păzită în fața casei, grătar în curte, folosirea mașinii de spălat la cerere în spălătoria comună de la parter. , și posibilitatea de depozitare a bagajelor după părăsirea apartamentului în ziua plecării dacă oaspetele are o plecare ulterioară cu a insulei. Suplimentări suplimentare; curatenie finala o singura data 35 EUR, animale de companie, doar la cerere, 20 EUR pe zi, pentru sejururi mai scurte de 4 zile + 30%. Dorințe, solicitări, nevoi suplimentare, vom fi bucuroși să le realizăm profesional și rapid în numele dumneavoastră.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Klaudia
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Klaudia Jurković
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Bun venit la Apartments Klaudia, Mali Lošinj. Vă salutăm cu căldură și ne bucurăm că ați ales apartamentele noastre pentru șederea dumneavoastră pe frumoasa insulă Lošinj și cel mai frumos oraș Mali Lošinj. Scopul nostru este să vă facem vacanța de neuitat și să vă facem să vă simțiți confortabil în casa noastră. Vă stăm mereu la dispoziție pentru toate nevoile și dorințele dumneavoastră. Gazda ta

Apartamente Klaudia listare a fost vizualizat de 2024 ori de la 12.07.2024.