Apartament ViLiMakarska - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartament nou decorat, în centrul orașului Makarska. Cladirea a fost construita dupa cele mai inalte standarde, mobilata lux precum apartamentul in sine! Parcare proprie disponibila, parcare exterioara nr 6 pentru autoturisme alimentate cu GPL si doua locuri de parcare la etaj -2; Nr. 1 si 2. Apartamentul este situat la etajul 3. Este orientat sud-vest. Se compune dintr-o bucatarie cu sufragerie si un living in model open space. Bucătăria este complet utilată, astfel încât să vă puteți bucura să vă pregătiți mesele preferate chiar și în timpul vacanței anuale. Baie spațioasă cu cabină de duș și mașină de spălat. Două dormitoare! Dormitorul principal are un pat 160/200, în timp ce celălalt are două paturi 90/200. Apartamentul este complet echipat cu lenjerie de pat, prosoape, prosoape de bucatarie si prosoape de hartie. Sapun lichid si detergent pentru spalat rufe, hartie igienica si detergent pentru vase si tablete pentru masina de spalat vase. O vedere frumoasă de pe terasele acoperite are vedere la orașul Makarska și la insulele Brać și Hvar

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a face o rezervare, trebuie să plătiți 30% din suma totală în contul nostru bancar, restul îl plătiți la sosire. Ora de sosire este până la ora 14, iar ora de plecare este până la ora 10. Dacă avem informații cu câteva zile înainte că oaspeții vor părăsi apartamentul mai devreme decât dvs., vă vom informa din timp pentru a vă planifica sosirea!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă anulați rezervarea cu o lună în avans, vă vom rambursa depozitul în totalitate!
Distante
  • Mare: 700 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 200 m
  • Doctor: 1 km
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 400 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Port: 400 m
  • Activităţi sportive: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
La sosire, veți fi întâmpinat cu o băutură răcoritoare... iar în barul nostru, dacă sunteți interesat să încercați... diferite tipuri de țuică locală din zona noastră de la vinificatori locali.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament ViLi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Konjic, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2024
Un comentariu

Toate laudele pentru cazare și pentru Viki zâmbitoare care ne-a primit în oraș și ne-a dus la apartament. Apartamentul este foarte curat, foarte confortabil și într-o locație bună. Sperăm să venim din nou, salutări de la Konjic

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Dragi baieti!!!

Ma bucur ca esti multumit si ca ti-a placut apartamentul nostru si frumosul oras! Fiecare gazdă și-ar dori oaspeți atât de buni! Sper din tot sufletul să ne vedem la anul!

Konjic, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2024
un apartament

Cazarea este excelenta, proprietara si mai buna. Doamna foarte amabila. Tot ce ai nevoie pentru o vacanta este in acest apartament. Curatenie 10/10. Vom reveni din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeții sunt bineveniți!

Dragi fete... ati lasat apartamentul fara pata!!!! Toate cele bune!!!! Sper că ați petrecut o vacanță grozavă în frumosul nostru oraș și că veți reveni cu prima ocazie... pentru că Makarska este un oraș care vă intră sub piele... Și noi cei care locuim acolo nu ne vom satura niciodată de el. si intotdeauna prea putin!!!!

Viki Puharic Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

În golful liniștit Caklje din municipiul Podgora se află micul nostru imperiu, liniștea, acasă departe de casă ... ciripitul păsărilor și sunetul mării care hrănește sufletul și trupul ... După toată munca, este obligatoriu să evadăm din agitația vieții de zi cu zi și să ne odihnim departe de mulțimile de vară!

Apartament ViLi listare a fost vizualizat de 2446 ori de la 11.05.2024.