Apartament VoltaKastav - Kvarner

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Descriere detaliata

Apartment Volta este situat in Kastav, la 1,6 km de centru. Orașul turistic mai mare Opatija este la 5 km de apartament, iar orașul Rijeka este la 9 km. Cele mai apropiate plaje sunt la 10 minute de mers cu mașina. În zona înconjurătoare, oaspeții se pot bucura de ciclism și de mers pe jos de-a lungul numeroaselor alei din pădurea Kastava. În Kastav, oaspeții pot vizita galerii, expoziții, biserici, iar pe timpul verii au loc diverse concerte, evenimente și manifestări. Apartamentul este situat intr-un mediu linistit. Include 2 dormitoare, bucătărie complet utilată cu mașină de spălat vase, ceainic și prăjitor de pâine, living și sufragerie, baie cu cadă, mașină de spălat și articole de toaletă gratuite, spațiu cu birou, balcon pentru relaxare cu vedere la mare și la muntele Učka . Parcarea este gratuită. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Rijeka, pe insula Krk, care se află la 35 km de apartamentul Volta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În ziua sosirii, apartamentele sunt libere începând cu ora 15, în timp ce la plecare, solicităm oaspeților să părăsească apartamentul până la ora 11. Odată cu rezervarea, este necesară o plată în avans de min 30%. Soldul cu 2 zile înainte de sosire. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Plata în avans este rambursată integral cu până la 3 zile înainte de sosirea planificată.
Distante
  • Mare: 4 km
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 40 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 1.3 km
  • Farmacie: 1.3 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Aeroport: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeților li sa oferit cafea și ceai. Oferim ajutor in organizarea excursiilor conform dorintelor lor.
Vizualizare hartă
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Irena Mutić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, vă dorim un sejur plăcut în apartamentul nostru Volta, cu o vedere frumoasă la mare și muntele Učka. Pentru toate informațiile necesare, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin e-mail. Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag sosirea! Irene

Apartament Volta listare a fost vizualizat de 1892 ori de la 12.06.2024.