Apartamente Monte CarloBagKarlobag - Kvarner

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Monte CarloBag sunt situate într-o zonă liniștită din Karlobag. Un loc mic situat la poalele celui mai frumos și mai lung munte croat, Velebit, și reprezintă o combinație minunată între Mediterana și continent. Orașul important din punct de vedere istoric Senj este situat de-a lungul frumoasei autostrăzi Adriatice în direcția nord, la o distanță de 60 km. La 60 km spre sud se află micul oraș Starigrad cu Muzeul Winnetou și intrarea în Parcul Național Paklenica. Puteți face excursii de o zi la: lacurile Plitvice, insulele Rab și Pag, plaja Zrče, cascadele Krka, peșterile Paklenica, drumeții pe Velebit, centrele memoriale „Nikola Tesla” și multe altele. Karlobag este un loc ideal dacă vrei să te relaxezi complet la mare și la soare și să scapi de agitația orașului. Ambele apartamente sunt dotate cu aer condiționat și constau dintr-un dormitor cu pat dublu, baie cu duș, sufragerie/sufragerie/bucătărie și o terasă privată mare. Sunt la doar 200 de metri de mare și plajă, iar centrul orașului este la 5 minute de mers pe jos.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La efectuarea unei rezervari se achita in contul IBAN un avans in valoare de 20% din suma totala. Ora sosirii, după ora 14.00. Ora de check-out până la ora 10 a.m. Taxa de turism este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Condiții pentru anularea unei rezervări: • pentru anularea unei rezervări cu 15 sau mai multe zile mai devreme - 100% minus comision bancar Pentru anularea unei rezervări în 0-14 zile, nu există rambursarea avansului
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 50 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 80 m
  • Staţie de autobuz: 300 m
  • Activităţi sportive: 80 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Monte CarloBag
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
SLATINA, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2024
Vacanță de neuitat în Karlobag

Am stat pentru prima dată în Karlobag și am avut norocul să alegem apartamentul Monte Carlobag al cuplului Petranović. Apartamentul este nou, spatios, curat, modern si dotat functional cu tot ce ai nevoie in vacanta. Se află la doar câteva minute de mers pe jos de plaja orașului și la 15 minute de mers pe jos de plaja Tatinja. Gazdele ne-au întâmpinat cu un apartament frumos răcoros și câteva lucruri mărunte binevenite în frigider. Sunt întotdeauna disponibili pentru sfaturi și sunt bucuroși să asculte sugestiile pentru că doresc să se adapteze oaspeților lor pentru a le face șederea cu ei cât mai plăcută. Il recomand cu drag tuturor celor care isi doresc o vacanta linistita, fara aglomeratie mare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Dalibor Petranović
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Monte CarloBag listare a fost vizualizat de 2024 ori de la 07.07.2024.