Apartament Blue HorizonJadranovo - Kvarner

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Descriere detaliata

Bine ați venit la apartamentul nostru Blue Horizon. Interiorul este atent proiectat cu detalii moderne completate de elemente calde, naturale, creând un sentiment de lux armonios. Livingul spațios vă invită să vă relaxați pe canapeaua confortabilă, bucurându-vă, în același timp, de priveliștea albastrului nesfârșit al Mării Adriatice. Bucătăria noastră complet utilată vă oferă posibilitatea de a vă pregăti singuri mesele cu cele mai noi aparate și accesorii. Dormitoarele sunt oaze de liniște și confort, cu paturi confortabile și lenjerie de pat proaspătă pentru a asigura un somn liniștit după o zi lungă de explorare a plajelor și atracțiilor din apropiere. Apartamentul nostru are, de asemenea, un balcon spațios, unde vă puteți bucura de cafeaua de dimineață sau de o băutură relaxată de seară cu apusul soarelui. Prima plajă este la 300 m, restaurantul la 100 m, iar magazinul la 400 m Bucurați-vă de fiecare clipă petrecută în apartamentul nostru lângă mare, unde confortul, luxul și frumusețea naturii se unesc pentru a vă oferi o vacanță de neuitat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check in: de la ora 14.00 Check out: pana la ora 10. Rezervarea apartamentului se considera confirmata dupa primirea avansului, pentru care veti primi instructiuni prin email. Taxa de turism este inclusa in pret.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anularea gratuită a rezervării în timpul sezonului este posibilă cu până la 14 zile înainte de sosire. Cu toate acestea, dacă din anumite motive nu puteți veni în vacanța planificată, vom fi bucuroși să vă întâlnim dacă anulați rezervarea într-un timp rezonabil sau dacă reușim să vă oferim întâlnirea altor oaspeți.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 1.2 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Oficiu poştal: 1.4 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Aeroport: 16 km
  • Port: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Blue Horizon
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dražen Perčinlić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartament Blue Horizon listare a fost vizualizat de 3610 ori de la 21.04.2024.