Apartament MarijaIlok - Slavonia şi Baranja

preț de la LEI 741 pe noapte
Descriere detaliata

Apartament Marija Ilok a „reînviat” ca parte a Vinăriei Marija Ilok, în spiritul tradiției Ilok. În consecință, capacitatea de cazare este un apartament de trei stele, care include intrare separată în apartament, bucătărie, living, baie, toaletă separată, terasă, 3 dormitoare, 6 paturi principale, 4 paturi suplimentare, și este amenajată astfel încât interior fiecare dintre cele 3 camere în total urmărește povestea lui Ilok într-un mod simplu în cadrul cramei și cramei Marija Ilok. Fiecare cameră este decorată cu picturi care înfățișează fluviul Dunărea, biserica Ilok și peisajul Ilok. În conformitate cu standardele turismului de astăzi, Apartament Marija Ilok este potrivit pentru nevoile moderne și confort pentru o vacanță de familie. Apartament Marija este o clădire (casă) decomandată cu o suprafață de 120 m2, parcare păzită și o curte spațioasă și o terasă. Spațiul este plin de confort și confort. Rezervă un sejur în apartament și bucură-te de peisajul Ilok, plimbări pe malul Dunării, delicatese Ilok și un pahar de vin bun de la Pivnița Marija Ilok

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervările se fac contactând proprietarul prin email: monika.zivkovic1@gmail.com sau sunând la 098/718-004. Plata se face cash sau tranzactie. Ora de sosire și de plecare conform acordului.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 600 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 600 m
  • Staţie de gaz: 1.8 km
  • Activităţi sportive: 1.4 km
Extra oferta
Cu un sejur în apartamentul Marija, oferim un tur gratuit al cramei „Podrum Marija” Ilok și o degustare cu îndrumarea profesionistă a proprietarului cramei familiei, precum și un tur al unității de producție și o prezentare a vinului. tehnologia de productie (pivnita inferioara) cu cramarul cramei. Posibilitățile din orașul Ilok sunt: un tur al vechii cetăți și zidurilor Ilok, o plimbare prin podgorii frumoase, explorarea bogatei moșteniri culturale prin vizitarea muzeului și galeriei Ilok, închirierea terenurilor de tenis, plimbare de-a lungul fluviului Dunărea, delectarea tradițională. mâncare prin vizitarea restaurantelor locale, posibilitatea de a merge cu trenul turistic, vizitarea diferitelor festivaluri precum Delicium Mundi, recoltarea strugurilor Ilok, Festivalul Traminca, Vinkovo in Ilok și alte manifestări culturale, concerte și evenimente tradiționale.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Marija
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Monika Živković
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Sunt proprietarul apartamentului Marija Ilok. Sunt o persoană foarte comunicativă, care pune familia și prietenii pe primul loc. Îmi place să mă bucur de lucruri frumoase și interesante, pe care le-am transferat în decorul apartamentului Marija, care a fost numit după fiica mea. Sentimentul de securitate și confort este important pentru mine, pe care îl veți experimenta în timpul șederii dumneavoastră la noi în Ilok. Bine ati venit!

Apartament Marija listare a fost vizualizat de 922 ori de la 24.06.2024.