Casa de vacanta LinaHvar - Insule croate

preț de la LEI 2.721 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Acceptăm rezervări pentru 2025 - Am umplut capacitățile pentru acest sezon. Apartamentul oferit este o pensiune pentru vacanta care este primul rand la mare. Este compus din două camere duble, o chicinetă, o baie și o terasă spațioasă cu vedere la verdeață și la mare. Înotul este posibil pe stâncile de sub casă. Prima plajă (cu o priveliște frumoasă asupra apusului) este o plimbare de-a lungul coastei de mai puțin de 5 minute. Centrul orașului este la aproximativ 15 până la 20 de minute de mers pe jos de-a lungul coastei, iar la jumătatea drumului veți întâlni mai multe cafenele, restaurante și magazine. Ne aflăm într-o parte mai liniștită a orașului Hvar, unde puteți auzi valurile și totuși aproape de orice. Casa este dotata cu aer conditionat si conexiune Wi-Fi. Actualizăm periodic calendarul rezervărilor și lista de prețuri pe această pagină, așa că vă invit să verificați data dorită. Inchiriem doar acest apartament cu terasa care este in poze si din pacate nu va putem oferi altul in datele incarcate in calendar. Asteptam cu nerabdare sosirea ta :)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervarea unui apartament este necesara plata unui avans de 20% din pretul total al cazarii. Suma rămasă se plătește la sosirea oaspetelui. Ora sosirii: dupa ora 15:00. Ora de plecare: până la ora 10:00. Casa este dotata cu aer conditionat si conexiune Wi-Fi. În cazul unui copil de până la 3 ani, aveți la dispoziție un pătuț suplimentar. Fumatul și animalele de companie nu sunt permise în casă. Vă rugăm să înțelegeți că am putea oferi același nivel de servicii tuturor oaspeților. Nu avem un loc de parcare securizat, dar există mai multe zone publice în care puteți parca pe cont propriu.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 30 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 700 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 700 m
  • Oficiu poştal: 700 m
  • Staţie de gaz: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Lina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nova Gorica , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iulie 2024
Kuća za odmor Lina

Locație excelentă cu vedere la mare. Apartament curat cu terasa. Plaja frumoasa in apropiere si proprietari foarte amabili. Seara puteti face o plimbare in zona veche a orasului cu cladiri vechi, restaurante, cluburi pentru toate generatiile.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Martina

Îți mulțumesc pentru cuvintele amabile. Ne-a făcut plăcere să vă avem pe dumneavoastră și familia dumneavoastră minunată ca oaspeți. :)

Minja Salmic
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa de vacanta Lina listare a fost vizualizat de 1852 ori de la 14.07.2024.