Casa mobila Ljetni San Drage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.472 pe noapte
Descriere detaliata

Noua casă mobilă se află în tabăra Oaza Mira, care se află în Drage, la aproximativ 10 km de Biograd, în centrul coastei croate, într-o locație frumoasă, cu golf propriu, într-un mediu natural care vă transformă vacanța în o plăcere. Tabăra este separată de sat, astfel încât oaspeții taberei nu sunt expuși aglomerației și zgomotului. Excursii in apropiere: NP Kornati, NP Krka, PP lacul Vrana. Casa este formata din doua dormitoare. O cameră cu un pat dublu și o cameră cu două paturi separate. In living exista o canapea extensibila care poate fi folosita ca pat suplimentar pentru doua persoane suplimentare. Casa dispune de living, bucatarie cu vase si accesorii, aragaz cu inductie, frigider, cuptor cu microunde, toaster, ceainic, masina de spalat vase. Baie cu dus, chiuveta si toaleta, uscator de par. In living exista un televizor cu aer conditionat pentru racire si incalzire, Wi-fi. Unitatea de cazare include o terasă acoperită de 27 m2, cu zonă de luat masa în aer liber, șezlonguri și duș în aer liber. Gratar electric.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La sosire, oaspeții sunt atrași la recepția Oaza Mira. Ei primesc chei și informații de bază. Taxa de turism se achita la receptie. Supliment pentru animalele de companie.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Oaspeții vor primi o rambursare integrală dacă anulează cu cel puțin 5 zile înainte de începerea rezervării.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Tabăra are o unitate sanitară mare, complet utilată, un magazin, o cafenea (pe plajă), terenuri de volei pe plajă, 2 terenuri de tenis, un teren polivalent pentru baschet și fotbal în sală, o pistă de bowling și un loc de joacă pentru copii. Spălătorie la un cost suplimentar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa mobila Ljetni San
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Petra Stupalo
Vorbește:
Croată, Engleză,
Casa mobila Ljetni San listare a fost vizualizat de 2264 ori de la 06.05.2024.